europe_tours
asia_tours
africa_tours
america_tours
oceania_tours
Արժույթ
1 EUR  546.64 AMD
1 RUR  8.02 AMD
1 USD  478.88 AMD
cba.am
Եղանակ
Yerevan
°C
Moscow
°C
Paris
°C
London
°C
Dubai
°C

Ժամային գոտիներ
Yerevan
17:14
Paris
14:14
London
13:14
Moscow
16:14
Dubai
17:14

Մեր կազմակերպությունը, հանդիսանալով անմիջական գործընկեր բազմաթիվ խոշոր ավիաընկերությունների, այդ թվում՝ Austrian Airlines, BMI, Aeroflot, CZECH Airlines, Armavia, S7 և այլն, առաջատար դիրք է զբաղեցնում ավիատոմսերի վաճառքի ոլորտում և հնարավորություն է ընձեռնում իր հաճախորդներին բարենպաստ պայմաններով  ձեռք բերել ավիատոմսեր դեպի աշխարհի տարբեր քաղաքներ։