europe_tours
asia_tours
africa_tours
america_tours
oceania_tours
Արժույթ
1 EUR  546.64 AMD
1 RUR  8.02 AMD
1 USD  478.88 AMD
cba.am
Եղանակ
Yerevan
°C
Moscow
°C
Paris
°C
London
°C
Dubai
°C

Ժամային գոտիներ
Yerevan
17:43
Paris
14:43
London
13:43
Moscow
16:43
Dubai
17:43

Հիանալի ավանդույթներ, էկզոտիկ ճարտարապետություն, անկրկնելի խոհանոց եւ ժամանակակից հանգստավայրեր - բոլորը  ներդաշնակության մեջ։ Շրջագայություններ  Եվրոպայի տարբեր երկրներ, համակցված երթուղիներ դեպի երկիր մոլորակի ամենազարմանահրաշ և անկրկնելի վայրերը՝ այս ամենը կգտնի մեզ մոտ յուրաքանչյուր զբոսաշրջիկ, ով կգա մեզ հետ ճամփորդության։